Festivaalin info

Valentin Vaala Festival

Valentin Vaala -elokuvafestivaali tuo Suomi-Filmin nostalgian maaseudulle, Vaalan historialliseen Veturitalliin, joka muunnetaan festivaalin ajaksi elokuvateatteriksi. Esitykset toteutetaan 35 mm:n filmiprojektorilla, joka säteilee tapahtumaan elokuvallista valoa ja lumoa.

Missä ja milloin?

Vaalan veturitalli, 91700 Vaala
5.–7.8.2021

Liput

Festivaalin esitykset ovat ilmaisia, mutta niihin kaikkiin on liput. Lippuja saa festivaalin infopisteestä Vaalan veturitallin piha-alueella 4.-7.8. seuraavasti: ennakkoon 4.8. klo 14-18 ja festivaalipäivinä 5.-7.8. klo 11.30 alkaen aina päivän viimeisen esityksen alkamiseen saakka.

Pysäköinti

Festivaalialueella ei ole omia pysäköintipaikkoja ja vieraita pyydetäänkin käyttämään yleisiä pysäköintipaikkoja alueen lähistöllä.

Turvallisuus

Tulethan festivaaliin vain terveenä. Huolehdi etäisyyksistä ja vältä tungosta mentäessä sisään elokuvasaliin ja poistuttaessa sieltä. Pyydämme perheitä ja ryhmiä mahdollisuuksien mukaan ryhmittymään elokuvasalissa paikoille omiksi porukoikseen.
Suosittelemme kasvomaskin käyttöä esityksissä. Maskeja saa näytöksiin ilmaiseksi festivaalin infoteltasta. Alueella on roska-astioita, joihin käytetyt maskit voi laittaa. Huolehdithan käsihygieniasta. Festivaalialueella on käsidesi- sekä käsienpesupisteitä. Elokuvasalin ilmanvaihdosta huolehditaan. Tilassa on normit täyttävä moottoroitu ilmanvaihto, ja esitysten välillä sali tyhjennetään ja tuuletetaan.

Saavutettavuus

Festivaalimme huomioi esteettömyyden veturitallin sisäänkäynnillä sekä sisällä salissa. Veturitallin piha-alueella on esteetön bajamaja inva-wc. Liikunta- tai näkörajoitteinen henkilö voi pyytää henkilökuntaamme auttamaan sisäänpääsyssä ja inva-wc:hen pääsyssä. Veturitallin piha-alueella on kaksi merkittyjä invaparkkipaikkaa. Muutoin pysäköinti on alueella kielletty. Liikunta- ja näkörajoitteisen henkilön saattaja pääsee aina mukaan elokuviin.


Otamme mielellämme vastaan ideoita siitä, miten voisimme parantaa festivaalin saavutettavuutta tulevaisuudessa.